Dette er dagen!

Foto: © Tom Wang | Dreamstime.com

Den følelsen når du våkner opp og kjenner at i dag er dagen! I dag vil det skje, det du har ønsket så lenge!

Ja, du har sikkert kjent det i magen! En visshet som bare kan kjennes, og ikke forklares! Disse øyeblikk gir sikkerhet som i hjertet bevares! 

Hebr.11.1. Troen er et pant på det vi håper, et bevis for det vi ikke ser.

Jeg husker det som i går, denne spesielle hendelsen: 

Over lengre tid ønsket jeg så inderlig å møte en person fra mitt sted, Sørlandet, i forbindelse med mine trosengasjementer. Jeg kan innrømme at jeg ofte føler meg ensom i min verden, som troende. Hver gang jeg var i Oslo på Coaching Academy, kom dette enda sterkere i meg.

En dag jeg våknet på hotellrommet søkk det en visshet i mitt indre. I dag er dagen du vil møte denne etterlengtede personen. Forventningen steg i mitt indre.

Jeg gikk gjennom dagen på coaching summit, fikk med meg alle forelesningene, lunsj og middag. Ingen jeg møtte var i denne kategori og jeg kunne jo ikke gå rundt å spørre folk. Men, det var en overbevisning inni meg som jeg var viss på, det ville være tydelig i det øyeblikket den var der.

Alene på vei hjem fra en liten luftetur i Karl Johans gate, snakket jeg høyt med meg selv og hadde nærmest gitt opp. Dagen var jo snart over…

Vel inne i foajeen på hotellet møtte jeg noen gode medstudenter på Coaching Academy og ble presentert for to – tre andre. Jeg hilste høflig på damene fra flere steder i Norge.

Da, i samme sekund jeg tok hånden opp og hilste på den siste av damene, visste jeg det… Hun er det! Hun snakker min dialekt.  Vi har noen fellestrekk. Hun ble troende som voksen og har barn med store resurser. Hun har gjennomført noe jeg drømmer om! Så mye felles, kan det være tilfeldig? Neppe, Han som vet alt, kjenner jo også henne.

Mitt ønske ble oppfylt og vårt møte kan kanskje kalles Gudgitt? Hver gang jeg har motgang og sliter tenker jeg på disse mulighetene som faktisk ligger der hele tiden. Noen ganger spør jeg meg selv. Hvorfor har jeg ikke større forventning til drømmer og alt som ligger i mitt hjerte?

Er det lenge siden du opplevde å få en drøm oppfylt?

Hvilke forventninger har du til at det kan skje som du håper og tror?

Hilsen Sol´siden coaching.

More from Solveig Lohne Ørum Read More

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *