Våg, hvorfor det?

Våg forsiderNå er det her, det jeg har jobbet for så lenge! Et nytt magasin, for kvinner. Å du som jeg har kjempet, skal, skal ikke, hindringer har det vært, spørsmål har det vært. Vil det være interesse, trengs dette, har jeg økonomi? Hvordan får jeg det til, tekniske løsninger…osv.

Jeg må begynne med å takke deg, uten deg var det ikke noen vits i å gjøre dette. Mer enn 200 kvinner ville teste dette magasinet pr. 13.januar. Det forteller meg at dette budskapet om å våge har noe for seg. Kvinner bærer på drømmer og kall, mange har tatt steget, mange venter og mange trenger inspirasjon for å komme videre. Det gjør også jeg:-) Så dette magasinet er like mye til meg selv. Ofte er det slik at gründere starter opp med noe de selv har savnet, et produkt, eller en tjeneste. Jeg er intet unntak. Men samtidig har jeg sett et behov hos mange kvinner, et behov for å lese om andre som har tatt stegene, som har våget. Gjennom coahingen har jeg sett det, gjennom kvinnearbeid lokalt og besøk i menigheter ser jeg det samme. Våg vil inspirere deg til å ta steget ut av Jantelandet, en gang for alle, og leve din hensikt;-)

Visjonen med Våg er å skape et magasin for alle kvinner som ønsker å leve modigere.

Magasinet står støtt på det kristne fundamentet, men jeg håper og tror at du som ikke betegner deg som kristen også kan finne dette inspirerende. Hvorfor ikke lage et nøytralt magasin, tenker du kanskje, og nå enda lenger, var det noen som sa. Vel, nøytrale magasin finnes det mange nok av og jeg kjenner at det er på tide å fronte verdier og historier som gir noe mer enn bare mage og tankefyll. Jeg ønsker at du også skal få hjertefyll, et glimt av himmelen og noe høyere enn deg selv. Våger du å gi deg selv den utfordringen?

Hvorfor er det så viktig å våge? Det er fordi du sitter med gaver og talenter som verden trenger. Du har noe som skal berøre hjerter der ute. Verden i dag trenger håp, den trenger mer enn penger og mat, den trenger noe utenfor seg selv. Min reise kan du lese mer om på www.livtilord.com, men jeg kan si deg så mye, at livet mitt ble aldri det samme når jeg våget å lande i meg selv, og leve det livet jeg tror jeg var ment for. Våger du? Hilsen Tone;-)

Jeg har jo sagt deg: Vær modig og sterk! La deg ikke skremme, og mist ikke motet! For Herren din Gud er med deg overalt hvor du går.

Josva 1, vers 9.

Written By
More from Tone Dalhaug Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *